Celostne internet rešitve

Celostne internet rešitve - izdelava spletnih strani po vaši meri
- izdelava spletne strani,
- ureditev e-poštnih predalov in drugih načinov e-sporazumevanja,
- registracije vseh obstoječih domen in parkiranje na naših strežnikih,
- gostovanja na naših varnih in zanesljivih strežnikih,
- skrb za vidnost na internetu,
- neprestana podpora 24/7

Izdelujemo spletne strani po vaši meri in vaši potrebi. Internet stran naredimo tako rekoč "na ključ" - vi poskrbite le za vsebino strani in izbiro domene. V dogovoru z vami se izdela spletna stran, ki jo lahko sami urejate, deloma sami urejate, ali jo prepustite našem urejanju. Temu primerno se oblikuje tudi cena spletne strani.

Kot omenjeno, za vsebino tekstov in možne tuje prevode tekstov poskrbite sami. Če imate s prevodi tekstov težave, lahko organiziramo prevode v tuje jezike preko zunanjega prevajalskega podjetja, s katerim zaradi kvalitete in cene že dolgo let sodelujemo.

 

1. Izdelava spletne strani
Ko je narejen osnutek strani, jo postavimo na delovni strežnik, kjer si jo lahko doma oz. na delovnem mestu ogledate še preden gre v "eter". Vaš pregled, vaše želje posredujete za uglasitev strani po vaši želji in potrebi. Sledijo možni prevodi strani in dodelava. Šele, ko vam stran vsebinsko in oblikovno ustreza, in ste z njo popolnoma zadovoljni, jo postavimo na vaš strežnik z dogovorjeno domeno ter jo objavimo v iskalnikih - s tem postane stran delujoča oz. vidna.
Strani so seveda izdelane tako, da so kompatibilne z računalniki in vsemi vrstami mobilnih naprav. Varnost je na najvišjem nivoju oz. https protokoli za nas niso opcija, temveč že vrsto let najbolj normalna stvar.

 

2. Najem domene in ustreznega strežnika
S tem, ko ste registrirali domeno, ste postali njen (edini) lastnik in si pridobili ekskluzivno pravico do razpolaganja z njo za določeno obdobje. Domena je postala vaša vizitka, ki vas z vašo stranjo aktivno zastopa na internetu in pasivno na vaših tiskovinah ter drugih reprezentativnih medijih.
Strežnike STUDIO INTERA odlikujejo hitra odzivnost in zanesljivost, kar je pogoj za optimalno delovanje vseh tipov internet strani ter podpornih ali samostojnih aplikacij različnih programskih jezikov. Strežnik oddaja in sprejema 24 ura na dan preko slovenske podatkovne hrbtenice, kar narekuje hitro odzivnost strani in e-pošte ter dobro povezljivost s tujino.

 

3. Objava spletne strani in skrb za njeno vidnost
Vendar pa to, da imate svojo internet stran še ni dovolj, stran mora biti vidna, ker bo s tem tudi obiskana. Temu segmentu dajemo že pri sami izdelavi in po izdelavi največji pomen. Na voljo je osnovna objava vaše strani v splošne oziroma globalne iskalnike, v katere bi mora biti dobro vidna stran zanseljivo vpisana.
Napredna objava vaše strani poskrbi, da postane vaša stran vidna tudi v mnogih lokalnih iskalnikih tujih držav (in ne le v globalnh iskalnikih).
Strani izdelane pri STUDIU INTERA so že v osnovi odlično optimizirane - narejene za doseganje vrhunske vidnosti na internetu, kar potrjujejo številni zadovoljni uporabniki in dosedanji uspešni mednarodni in globalni projekti.

“Friderik King s svojim izjemno profesionalnim pristopom in kreativnimi idejami vedno pripomore, da tudi zahteven projekt postane lažje realiziran. Vsi sodelujoči, tudi tisti onstran naših meja, so navdušeno pohvalili njegove domiselne rešitve in čut za estetiko. Ena od bistvenih lastnosti ..."